Onze werkwijze

Ozcar voorziet u van overzichtelijke rapportages. Daarmee bent u op elk gewenst moment in staat om op actuele cijfers te sturen. Om tot deze rapportages te komen, hanteren wij transparante en gestroomlijnde processen, afspraken, software en templates. Alle facturen, declaraties en dagafschriften zijn daarmee altijd en op elke pc en telefoon digitaal beschikbaar. Dus nooit meer zoeken naar vermiste stukken. In onze werkwijze zijn verschillende interne controlemaatregelen opgenomen. De externe accountant zal daar in de jaarlijkse controle gebruik van maken. We voeren ons werk uit voor een vaste prijs en we confronteren onze relaties nooit met onverwachte kosten.

Een moderne financiële functie

Alle facturen worden digitaal bij ons aangeleverd en direct verwerkt. Uw medewerkers krijgen de gebruiksvriendelijke Ozcar app voor het declareren van onkosten, creditcarduitgaven en reizen. Met workflow management software worden facturen en declaraties door uw budgethouders geautoriseerd. U verstuurt uw verkoopfacturen elektronisch en deze worden daarmee automatisch in uw administratie verwerkt. Dagafschriften worden dagelijks elektronisch ingelezen en door Ozcar gerobotiseerd verwerkt in het grootboek. Alle verwerkte documenten zijn direct zichtbaar in uw management rapportages. Deze kunnen altijd en overal digitaal worden bekeken.

Maar ook marketing, management en advies

Ozcar kan meer zijn dan alleen uw financiële partner. Bij Ozcar werken ook marketeers, managers en adviseurs. Ozcar weet wat het betekent om een culturele instelling zakelijk te leiden en kan dat op interim basis voor u doen. We kunnen ook helpen met uw positionering in een brede context. En we kunnen adviseren over het verbeteren van de effectiviteit van uw strategie, bedrijfsvoering en processen. Maar in al ons werk staat één ding centraal: Ozcar koppelt een heldere en zakelijke aanpak aan een passie voor cultuur. Een unieke combinatie, welke vaak leidt tot verrassende resultaten.

 

Wat kan Ozcar voor u doen?

Ozcar kan samenwerken met uw financiële medewerkers. Of we kunnen uw hele financiële functie voor onze rekening nemen. Dan voeren we uw financiële en salarisadministratie. We maken ten minste één keer per week een betaalbatch. We verzorgen aangiften, kwartaalrapportages, project afrekeningen en de jaarrekening. Alle management rapportages zijn digitaal, actueel en dagelijks beschikbaar. De overzichtelijke Ozcar-begrotingstool sluit daar naadloos op aan.